DCSIMG

Organizata Implementuese

logo-british-council-color

British Council është organizatë ndërkombëtare e Mbretërisë së Bashkuar për marrëdhënie ndërkulturore. E cila krijon mundësi ndërkombëtare për njerëzit e MB-së dhe vendeve tjera që të ndërtojnë besueshmëri mes tyre në gjithë botën, duke e quajtur këtë marrëdhënie ndërkulturore.

British Council ndërton besueshmëri dhe mirëkuptim për MB-në që të krijoj një botë më të sigurtë dhe të pasur. Për nga ndikimi dhe shtrirja, është organizatë udhëheqëse në marrëdhëniet ndërkulturore në botë. Marrëdhëniet ndërkulturore janë komponentë e marrëdhënieve ndërkombëtare e cila fokusohet në zhvillimin e lidhjeve në mes njerëzve dhe plotëson kontaktet qeveri-me-popull dhe qeveri-me-qeveri.

British Council përdor Anglishten, Artin, Edukimin dhe Shoqërinë- më të mirat e aseteve kulturore të MB-së, për të bashkuar njerëzit dhe tërhequr partnerë që të punojnë me MB-në. British Council ka përmbi 7,000 staf të cilët punojnë në mbi 191 zyre në 110 shtete e territore. Për të mësuar më shumë për British Council dhe punën ju lutemi klikoni këtu.